петак, 29. јул 2016.

Banja Vrujci Srbija

Banja Vrujci Srbija - Na obroncima Maljena i Suvobora, u dolini Ribnice i Toplice, između Ljiga, Mionice i Divčibara… postoji jedna banja, koja već na samom ulazu poželi toplu dobrodošlicu svim posetiocima, koji svaki naredni put žele da ostanu još duže, da uživaju u svim čarima koje ova banja pruža. To je Banja Vrujci, idealno mesto za pravi odmor, za lečenja ili različite vrste rekreacija, kako ko voli.

Ova Banja ima veoma dugu istoriju kada su u pitanju banje Srbije, decenijama već nastoji da ugosti sve posetioce iz zemlje i okruženja, sa ciljem da svi od nje pođu sa osmehom na licu. Banja Vrujci je poznata kao banja u Srbiji sa izvorima termalne vode za koju se zna da ima lekovito dejstvo, iz kojih izađe preko 300 litara vode u sekundi, a lekovito blato koga ima u izobilju pravi je melem za vaš organizam i rszličite vrste povreda i drugih problema.



S obzirom da u Banji postoji medicinski centar, ovde kome možete dobiti kompletnu negu, potrebnu terapiju i lečenje različitih vrsta bolesti, od reume, preko plućnih oboljenja, do ginekoloških problema.

Bogata prirodnim lepotama, divnim stazama za šetnju i trčanje, Banja Vrujci vam može pružiti pravi ugođaj i uživanje u svežem vazduhu, miru i tišini koji vam mogu biti potrebni i bez kojih vaš odmor ne bi bio potpun.

Za one koji žele aktivan odmor, ovde se mogu pronaći brojni košarkaški i fudbalski tereni, bazeni, teniski kompleksi, staze za pešačenje i brojne druge sadržaje, koji mogu biti zanimljivi i privlačni turistima.


Šza obići i šta posetiti?


Pored toga, ukoliko želite da posetite brojne kulturno-istorijske znamenitosti koje se u okolini Banje Vrujci nalaze, i za to imate mogućnosti, jer se u blizini nalaze brojni manastiri koji svedoče o jednoj davnoj istoriji našeg naroda, mnoga poznata mesta i turističke atrakcije, a u blizini Banje Vrujci se organizuju i brojne manifestacije koje su posvećene našim znamenitim ličnostima ili obeležavaju neke događaje iz prošlosti koje treba pamtiti.



Banja Vrujci vam nudi kompletnu uslugu za odmor i rekreaciju, za lečenje i terapiju, za sve ono što poželite. Nedaleko od Beograda, u mirnom delu Zapadne Srbije, očekuje vas pravo bogatstvo prirode i ljubazni stanovnici koji će vaš boravak u ovoj pravoj oazi mira učiniti još boljim.

Banja Vrujci može postati vaša omiljena destinacija, jer kad jednom dođete i vidite kakve sve lepote krije, verujemo da će vam jedan odmor biti malo da istražite sve što ova Banja može da vam ponudi, i da ćete iznova i iznova želeti da dolazite ovde, da upijete što više blagodeti koje ova banja nudi i da se opustite u potpunom miru i spokoju.


Smeštaj u Banji Vrujci - Privatni smeštaj, hoteli


Svako ko voli da posećuje banje u Srbiji Banja Vrujci može biti idealna destinacija svim zainteresovanim gostima za godišnji odmor, lečenje, relaksaciju i rekreaciju.

Za smeštaj Banja Vrujci apartmani i sobe su najatraktivniji vid kada se kaže privatni smeštaj Banja Vrujci. Mnogobrojne vile u ponudi imaju pansion ili polupansion, trokrevetne sobe, dvokrevetne sobe Banja Vrujci apartmani studio.

Нема коментара:

Постави коментар